Contact

Als je complimenten, doodsbedreigingen of gedachten hebt die je met mij wilt delen, kan je altijd reageren onder de berichten op mijn blog. E-mails kunnen gestuurd worden naar inhoudsloosgezwam@gmail.com.

Ook kan je altijd een (privé)bericht sturen op de facebookpagina van Inhoudsloos gezwam. Liken mag, graag zelfs. Ik heb daarnaast een persoonlijk account, maar dat is niet zo boeiend als je me niet kent. Mijn twitteraccount is @marjolijn1994 en mijn instagramaccount heeft heel origineel dezelfde naam.

5 opmerkingen:

 1. Leuke columns en blogs, doorgaan! Je recenties zijn van behoorlijk niveau, maar dat kan altijd beter...

  Ook geruststellend dat na het horen van je Brabantse accent op je vlog (de zachte G wekt bij Nederlanders uit het westen altijd iets van vertedering op) ik in je columns de betere schuttingwoorden zie langskomen; je bent duidelijk toch een gezonde Hollandse meid! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blog Parijs #3 is in een verhuisdoos achtergebleven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zie het! Ik zal eens tussen de dozen gaan zoeken :)

   Verwijderen
 3. Hoi Marjolijn, Ik vind je stijl echt heerlijk.Ik heb nog lang niet alles op je site/blog gelezen, maar geniet eigenlijk van alles wat ik lees. De manier van verwoorden en zo, ik wou dat ik het zelf zo zou kunnen. Ik ben benieuwd naar je boek....
  Hoe ik bij jou terecht gekomen ben is denk ik enigszins het raadsel van de interwebs en google enzo..
  Ik ga je naam proberen te onthouden. En dan hoop ik over een jaar of tien (als je in één of ander praatprogramma zit) te kunnen zeggen:"Daar heb ik ooit nog contact mee gehad via haar site!"

  BeantwoordenVerwijderen