zondag 19 oktober 2014

Project Vleeskeuring #9 - Goed opgevoed!

Oh yes, hier is weer een Tinderblog! Ze zijn zo leuk om te schrijven. Er is me wel eens gevraagd of mijn matches weten dat ik over ze blog.
Meestal weten ze dat niet - en iedereen die ik hier plaats, weet op het moment van zeggen sowieso niets. Soms komt er toch iemand achter. De één geeft me dan technische tips ('Waarom maak je geen professionele website?' - 'Omdat ik niet professioneel ben.') en de ander probeert me via elk mogelijk medium op te sporen om te checken of zijn carrière schade heeft opgelopen.
Don't worry. Iedereen hier is volledig anoniem. Als ik je foto gebruik, krijg je zelfs een balkje voor je ogen, hoe awesome is dat!

Dit is een algemene indruk van de app in oktober, gewoon om er weer even in te komen.

Onze eerste match van vandaag heeft skills. En een sixpack.

Deze kan je beter inhuren als je je been hebt gebroken, dan kan je hem na zes weken weer wegsturen.


Altijd al een afhankelijke, constant cadeaus kopende vriend met een voorkeur voor bestialiteit willen hebben? Vang hieronder een glimp op van je droomman!


Ik ben natuurlijk hartstikke sociaal, dus praat ik ook wel eens met mijn matches. Dat levert uiteraard erg diepgaande, tot filosofische gedachten leidende conversaties op.


Maar gelukkig zijn er ook mensen die een hekel hebben aan clichés en mij meteen hun diepste geheimen vertellen.


Goed, tot zover de algemene indruk van Tinder, voor het geval je die vergeten was. Nu komt het educatieve gedeelte: wat vinden deze mannen nou aantrekkelijk aan een vrouw?Ehm, vriend, je zit op Tinder. Je klikt vrouwen aan op basis van een foto, niet op basis van hun diepere innerlijke karaktertrekken.
(Maar toch vind ik deze match tof. 'Weerstand bieden tegen de grillen van de man', dat klinkt nog feministischer dan ik ben!)

Uiteraard stel ik deze vraag aan meer matches. Gelukkig is deze persoon bereid om net zo uitgebreid antwoord te geven als de vorige.


Nuanceren is iets wat voor veel mensen lastig is, maar gelukkig beheerst deze persoon het tot in de puntjes.


Het onderstaande is gewoon sneu. Is er iemand die aan deze beschrijving voldoet en die ik per post naar deze match kan sturen?

Tinder zoals we het gewend zijn:


Maar gelukkig bestaat er ook nog zoiets als schattigheid. Als je houdt van puppy's, kittens en thee, zal deze match zo ongeveer je droom zijn. Hij is echt cute, en dan natuurlijk uitgesproken als kjoet, niet als kut.


Tot slot: ben je altijd al benieuwd geweest naar vrouwelijk Tinder en was je net zo teleurgesteld als ik toen het matchen van vrouwen helemaal misging? Wil je zelf als vrouw ook aan de slag met deze app? Goed nieuws, de laatste match van vandaag vertelt je precies wat je moet weten!


Ik hoop dat je geheugen over mijn fantastische avontuur weer is opgefrist. Mijn volgende blog over Tinder krijgt weer een thema. Ideeën zijn welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten