zaterdag 26 juli 2014

Project Vleeskeuring #1

Ik blijf natuurlijk de Vakantiebieb afwerken, maar eerlijk gezegd begon ik dat lezen een beetje eentonig te vinden. Daarom, als een soort van afleiding, een nieuw projectje: Tinder.

Tinder is een datingapp die ik zojuist heb gedownload. Vriendinnen van mij zweren erbij, een paar hebben zelfs hun vriend gevonden via deze dienst. Er zijn echter ook mensen die Tinder bestempelen als 'vleeskeuring' (schijnbaar kan je iedereen je niet mooi genoeg vindt wegklikken, ik heb de app nog niet geopend dus ik heb geen idee of dat klopt) en als dienst voor mensen die zin hebben in een avondje seks.

Om heel eerlijk te zijn ben ik al een tijdje benieuwd naar Tinder. Niet naar een date, alsjeblieft niet zeg, maar naar het gedrag van de mensen die het gebruiken. Is het echt een platform van waaruit zich serieuze relaties ontwikkelen of is het een plaats waar je makkelijk je 'one night stand' kunt regelen? Zijn er echt mensen die je aanspreken als je dezelfde profielfoto hebt als op facebook, alles eerlijk invult en je niet mooier voordoet dan je bent? Hoe word je eigenlijk aangesproken?

Op dit alles ga ik proberen een antwoord te vinden. Het is een beetje riskant, want volgens mij heb je Inhoudsloos gezwam zo gevonden als je weet hoe ik heet (of als je mijn twitteraccount hebt, mijn facebook heb ik geloof ik wel aardig afgeschermd), maar goed, ik ga er even vanuit dat mijn toekomstige tindermates me niet gaan googelen of zo. Dat doe ik bij hen ook niet - tenzij ze echt opmerkelijk uit de hoek komen.

Tot zover de introductie van dit projectje. Ik ga mijn app openen, ik ben benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten